Dit is de homepage van:
Van Diepen (NL)

Building for Internet Explorer.
Best screen resolution is 1024x768.

foto'sDagtochten/Excursies van Diepen


Volledig verzorgde dagtochten, personeelsfeesten, huwelijken of waarheen u ook maar wilt, maar dan tegenm een scherpe prijs.............


Bus regels


Uw uitstapje met uw school, prive groep, verzorgingshuis, verpleeghuis, de club, vereniging of het bedrijf kan door van Diepen van instap tot uitstap volledig voor u geregeld worden. Mede dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een breed scala van dagtochten en evenementsritten. Ook wanneer u zelf al een volledig programma heeft samengesteld, zijn wij voor u dé partner om het vervoer op maat vlekkeloos te verzorgen.
Dat geldt o.a. ook voor uw huwelijksfeest.
Met familie en vrienden gezamenlijk naar stadhuis, kerk, receptie en/of feest, zonder dat iemand zich druk hoeft te maken over routebeschrijvingen, gemiste afslagen, parkeerproblemen, en...... wie er terug rijdt!

Groepsdagtochten
Hou de bus knusDruk bezig met de voorbereiding van de dagtochtengids voor het nieuwe jaar. Indien u meer informatie wenst te ontvangen kunt u dit kenbaar maken door email te sturen naar Informatie via van Diepen:
Dit formulier of telefonische informatie van Diepen: 0226-421313.

Schoolreizen

Wij regelen graag voor u uw volledige schoolreisje. Of u nu zelf al een bestemming of programma gereed heeft, of dat u gebruik wilt maken van ons uitgebreide bestand aan musea, pret- en attractieparken, wij vervoeren uw leerlingen en hun begeleiders veilig uit en thuis! Door een doordachte planning zijn wij vaak in staat om uw schoolreis te combineren met ander rijwerk, waardoor wij in staat zijn u een extra voordelig tarief aan te bieden. Naast een schoolreis verzorgen wij ook de meerdaagse stedentrips en studie-reizen voor de leerlingen.

Vervoer evenementen en excursies, transfers

Een tentoonstelling in de RAI, de jaarbeurs of waar dan ook, wadlopen, paintballen of wandklimmen, of met de hele groep tegelijk naar Schiphol.
U wilt wel eens wat, en wij brengen u er graag naar toe. Natuurlijk brengen wij u keurig op tijd naar uw plaats van bestemming, en halen wij u daar weer op; ook als het allemaal wat uitloopt. En, onder bepaalde omstandigheden kan de bus tussentijds ingezet worden voor ander vervoer, waardoor we u een gunstiger tarief kunnen aanbieden!

Business Class reizen

Voor speciaal en stijlvol vervoer staat onze business-class touringcar ter beschikking, met royale zitplaatsen, eventueel tafels en een zithoek achterin. Daarnaast beschikt zij over een eenvoudige keukenunit, en natuurlijk toilet, video en telefoon.
Reserveringen via:
Dit formulier of telefonische informatie: 0226-421313


foto's

Free counter and web stats